Na Kontaktoni

Hotel Familja ndodhet vetëm 200 m nga lumi Osum dhe 800 m nga qendra e Vajgurore.

  • Rruga Stanislav Zuber, 5007 Berat, Albania
  • +355 69 29 11 933
  • info@familjahotel.com