Restoranti

Gatime te shijshme. Ushqim i Fresket.

Ushqimi në Hotel Familja, kënaqesi në krijimin e përvojave të thjeshta por elegante gastronomike, me fokus në përdorimin e përbërësve të freskët nga Shqiperia dhe mbajtjen e shijeve natyrore dhe organike. Për të zgjuar ditën, shuplakë mëngjesi ofron një shumëllojshmëri të gjerë të enëve kontinentale të ftohta dhe të nxehta.
Restoranti kryesor ndodhet ne hotel dhe  ofron qetësi dhe pamje të mrekullueshme të kopeshtit . Zgjedhja e kujdesshme dhe shumëllojshmëria e ushqimeve të detit dhe mishit janë krijuar posaçërisht nga ekipi ynë i përvojave të kuzhinierëve. Restoranti ofron një përzgjedhje të gjerë të verërave nga rajonet prestigjioze, si dhe verëra të shkëlqyera shqiptare. Stafi ynë i plotëson të gjitha standardet e një shërbimi me cilësi të lartë.

Ne mirëpresim rezervimet. Për të na ndihmuar që t’ju shërbejmë më mirë, ju lutemi te  telefononi ose bëni rezervime të drejtpërdrejta paraprakisht për të rezervuar tryezën tuaj.

111
2222222
26972860-370x250