Dhomat dhe Suita

Suita

Start from €40 per day

Dhomat ofrojne një hapësirë të rehatshme për tu shlodhur, për të punuar dhe për të fjetur, duke e bërë hotelin tonë vendin perfekt të qëndrimit në Berat. Dhomat kanë një banjë private dhe përfshijnë një mëngjes të shijshëm buffet. Të rehatshme dhe e kënaqshme, dhomat le janë të pajisura me lehtësira të nevojshme si: interenet falas, ekran të sheshtë dhe rrjet satelitor me shumë kanale,  një tavolinë pune dhe ajër të kondicionuar, së bashku me shërbimin në dhomë, nëse kërkohet.Dhoma teke ofron pamje të mrekullueshme.

Pajisjet e dhomës:

 • TV
 • Tavolinë
 • Karrige
 • Gardërobë
 • Telefon dhome
 • Komodina
 • Abazhur

Pajisjet e banjës:

 • Tharëse flokësh
 • Peshqirë
 • Shampo koke
 • Sapun
 • Krehër

Çdo tualet ka dush.

VIEW DETAILS

Dhoma Premium

Start from €30 per day

Dhomat ofrojne një hapësirë të rehatshme për tu shlodhur, për të punuar dhe për të fjetur, duke e bërë hotelin tonë vendin perfekt të qëndrimit në Berat. Dhomat kanë një banjë private dhe përfshijnë një mëngjes të shijshëm buffet. Të rehatshme dhe e kënaqshme, dhomat le janë të pajisura me lehtësira të nevojshme si: interenet falas, ekran të sheshtë dhe rrjet satelitor me shumë kanale,  një tavolinë pune dhe ajër të kondicionuar, së bashku me shërbimin në dhomë, nëse kërkohet.Dhoma teke ofron pamje të mrekullueshme.

Pajisjet e dhomës:

 • TV
 • Tavolinë
 • Karrige
 • Gardërobë
 • Telefon dhome
 • Komodina
 • Abazhur

Pajisjet e banjës:

 • Tharëse flokësh
 • Peshqirë
 • Shampo koke
 • Sapun
 • Krehër

Çdo tualet ka dush.

VIEW DETAILS

Standard Rooms

Start from €25 per day

Dhomat ofrojne një hapësirë të rehatshme për tu shlodhur, për të punuar dhe për të fjetur, duke e bërë hotelin tonë vendin perfekt të qëndrimit në Berat. Dhomat kanë një banjë private dhe përfshijnë një mëngjes të shijshëm buffet. Të rehatshme dhe e kënaqshme, dhomat le janë të pajisura me lehtësira të nevojshme si: interenet falas, ekran të sheshtë dhe rrjet satelitor me shumë kanale,  një tavolinë pune dhe ajër të kondicionuar, së bashku me shërbimin në dhomë, nëse kërkohet.Dhoma teke ofron pamje të mrekullueshme.

Pajisjet e dhomës:

 • TV
 • Tavolinë
 • Karrige
 • Gardërobë
 • Telefon dhome
 • Komodina
 • Abazhur

Pajisjet e banjës:

 • Tharëse flokësh
 • Peshqirë
 • Shampo koke
 • Sapun
 • Krehër

Çdo tualet ka dush.

VIEW DETAILS